World Industry

Universul aliajelor

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Email Imprimare

        World Industry este o firma infiintata in luna decembrie a anului 1994, avand la inceput doar rolul de a reprezenta citeva firme din Europa, producatoare de echipamente industriale, aflata n plina dezvoltare, avnd la baza o echipa de specialisti cu o bogata experienta profesionala, care si aduce aportul zi de zi, la dezvoltarea afacerii.

        Acestei activitati i s-a adaugat ulterior si cea de import-export, devenind astfel distribuitor pentru Romania al unor firme din Europa.

        Produsele noastre au utilizare in cele mai variate domenii, iar numarul clientilor nostri creste de la an la an.

Calitatea produselor noastre si promptitudinea in livrari sunt motivul pentru care multi dintre clientii nostri ne-au inclus pe lista furnizorilor agreati.

Seriozitatea, corectitudinea si faptul ca nu facem rabat la calitatea produselor oferite beneficiarilor nostrii, sunt factori care contribuie la cresterea, an de an, a portofoliului nostru de clienti si implicit la evolutia spectaculoasa a societatii noastre pe piata romneasca.

Totodata, parteneriatul cu o serie de firme de marca concretizat n acordarea calitatii de distribuitori sau reprezentanti unici n Romnia, a contribuit la diversificarea gamei de produse oferite clientilor nostri.

Un atu important l constituie si faptul ca produsele livrate de noi sunt fabricate de catre firme ce au un sistem al calitatii certificat si corespund cerintelor Uniunii Europene.

Echipa de marketing, formata din ingineri, vine n ntmpinarea solicitarilor clientilor nostrii, cu informatii tehnice detaliate privitoare la produsele oferite sau le poate propune solutii adaptate specificului activitatii acestora.

Firma noastra ncearca sa pastreze o legatura constanta si sa ofere un maxim de beneficiu clientilor sai, prin calitatea, garantia si post-garantia produselor comercializate, ct si prin livrarea lor promta la sediul acestora cu ajutorul firmelor de curierat rapid.

 
Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish